Wagenpark Vessol nog verder uitgebreid!

Als u Aquaservice en Vessol een beetje kent, dan weet u als geen ander dat we alleen met de bést uitgeruste bussen op pad gaan om u te helpen bij uw (onderhouds)werkzaamheden. Vanwege de groei en het succes van Vessol werd het tijd voor uitbreiding van ons wagenpark. Dit keer mocht monteur Gerrit van Asselt aan de slag met de inrichting van zijn ‘eigen’ bus.

De splinternieuwe Citroën Jumper werd volledig voorzien van gereedschapsstellingen met verschillende sorteerbakken en -lades. Willem Bonsink: “Zo wordt het voor onze monteurs een stuk makkelijker om snel en efficiënt te werken.” Dankzij het slimme systeem weten de monteurs in één oogopslag wat ze allemaal bij zich hebben en wat ze moeten bijbestellen. Ook hebben ze de vrijheid om het systeem helemaal zelf uit te denken zodat het voor henzelf ‘logisch’ is. Willem: “Dit scheelt uiteindelijk veel tijd bij het vinden, ordenen en meenemen van spullen. Daar profiteert ook de klant van!”

Gerrit van Asselt is de trotse monteur die op die bus mag rijden. Hij geniet er nú al van om met de bus op pad te gaan:‘’Het is een prachtige bus geworden en ik ben blij dat ik de tijd en materialen heb gekregen om het naar eigen inzicht in te delen. Hier gaan wij, maar zéker ook onze klanten, nog lange tijd plezier aan beleven!”

Benieuwd hoe onze nieuwe bus indeling eruit ziet? We geven u graag een inkijkje:

Fotogallerij

Totaaloplossingen voor scheepvaart, industrie en visserij

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…
bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering techniek veiligheid whatsapp