Catharina 7 HEBO

HEBO Maritiemservice kwam bij ons met een specifieke wens: het terugdringen van het aantal uren generatorgebruik van hun duwboot Catharina 7. Onze monteurs gingen aan de slag en zorgden ervoor dat HEBO Maritiemservice voortaan hoofdzakelijk gebruik kan maken van het 220V systeem, zonder dat ze over hoeft te schakelen op de generator.

Allereerst installeerden onze monteurs de Victron Quattro 24/5000/120-100/100 aan boord van de Cahtarina 7. Dit systeem biedt een krachtige sinusgolf-omvormer, geavanceerde acculader met adaptieve laadtechnologie én snelle AC-wisselschakelaars in één compacte behuizing. Op het dak installeerden we twee zonnepanelen met een vermogen van 540 wp, gekoppeld aan een victron smart solar mmpt laadregelaar. Ook de bestaande CV ketel werd vervangen voor een energiezuinige dieselgestookte CV ketel uit de KB serie van Kabola. Dat zorgt niet alleen voor een hoger rendement, maar ook voor een laag brandstofverbruik én schonere emissie.

Perfecte controle over álles

Ook kan de opdrachtgever het systeem vanaf nu op afstand monitoren en bedienen met een Vicron Cerbo – een geavanceerd communicatiecentrum voor de perfecte controle en maximalisatie van systeemprestaties. Daarnaast monteerden we een 220v airco bovenop de stuurhut, zodat het klimaat in de stuurhut optimaal regelbaar is. Dankzij deze aanpassingen kan opdrachtgever HEBO Maritiemservice grotendeels gebruik maken van het 220v systeem zonder terug te vallen op de generator. Missie voltooid!

Heeft u een soortgelijke uitdaging op uw eigen schip? Neem contact met ons op; wij vertellen u graag over de mogelijkheden!

Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden!

Bel: +31 (0)85 023 95 50|Mail: info@aquaservice.nl | WhatsApp: +31 (0)85 023 95 50

Fotogallerij

Totaaloplossingen voor scheepvaart, industrie en visserij

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…
bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering techniek veiligheid whatsapp