Levering en inbouw wasinstallatie

Van ’t Veen Glas & Gevel is een modern bedrijf wat gebruik maakt van nieuwe, innovatieve wastechnieken. De klant had een nieuwe bus besteld en zocht contact met Vessol voor een nieuwe wasinstallatie in zijn bus.

De klant had een wensenpakket welke door ons werd vertaald naar een technische maatwerk oplossing. Eén van de wensen was een optimale bereikbaarheid en een stukje bedieningsgemak van de installatie, dit werd gedeeltelijk al gerealiseerd door de bus te voorzien van schuifdeuren links en rechts en een achterdeur.

Door Aquaservice werd een volledige was installatie in de bus gebouwd met een grote watertank. Extra opslagruimte werd gecreëerd door een ophangsysteem met schuifbakken te ontwikkelen en deze boven in de bus te monteren. Hierin kan alle benodigde materiaal zoals borstels en verlengstokken worden opgeslagen. Ook werden nieuwe aluminium slanghaspels gemonteerd. Om het water in de wasinstallatie te verwarmen werd een Kabola KB40 boiler geïnstalleerd. Deze kachel verwarmt tevens de cabine en de laadruimte.

Om het systeem te laten werken werd ook een elektrasysteem ingebouwd bestaande uit een Full Range Automotive DC/DC TS 800C-50 Converter, een Victron Multiplus 12/800/35-16, een Victron Battery Monitor BMV-700 en twee VMF 180 Amp. Sportline accu’s.

Door alle aanpassingen werd er een praktische en efficiënte werkruimte gerealiseerd. De klant is zeer tevreden met het eindresultaat en de bus is een mooi visitekaartje als deze bij zijn klanten voorrijdt!

Fotogallerij

Totaaloplossingen voor scheepvaart, industrie en visserij

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…
bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering techniek veiligheid whatsapp