Installatie vuilwatersysteem Beens Groep

De Beens Groep benaderde ons omdat ze een oplossing zochten voor een vuilwatersysteem op een werkponton. De klant had een nieuwe unit met kantine/toiletten aangeschaft en wilde deze graag op het ponton plaatsen. Aansluiting op het riool is niet mogelijk dus moest er gekeken worden naar een andere mogelijkheid.

De werkzaamheden moesten op locatie worden uitgevoerd omdat het schip wegens dringende werkzaamheden aan de Herengracht in Amsterdam lag. Het was best een uitdaging om dit project in hartje Amsterdam uit te voeren, maar bij Vessol denken we in oplossingen, dat is onze kracht.

Ter plaatse werd een passende installatie gemaakt, hiervoor zijn twee 1000L IBC’s geplaatst. Vanuit de ene IBS wordt spoelwater voorzien en de andere IBC dient als vuilwateropslag. Tussen de IBC’s werd een DAB PMW spoelwaterpomp met een capaciteit van 3500 liter per uur geplaatst voor drinkwater en toiletspoelwater. In de afvoer is een Vetus Sani-Processor 230 Volt geïnstalleerd welke vermaalt en afpompt.

De klant was zeer tevreden met de oplossing en uitvoering van deze mobiele installatie.

Fotogallerij

Totaaloplossingen voor scheepvaart, industrie en visserij

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…
bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering techniek veiligheid whatsapp