Totale refit voor DEME-dochter De Vries en Van de Wiel

DEME-Group is wereldleider op het gebied van baggeren, waterbouw en milieuwerken. Voor haar Nederlandse dochter De Vries en van de Wiel mochten wij een totale refit uitvoeren voor het werkschip Jaap. Dat fungeert als assistentieschip bij hun water-, milieu- en zandexploitatiewerkzaamheden.

Professioneel, maatschappelijk verantwoord en duurzaam. Zo wil De Vries en Van de Wiel haar complexe werken uitvoeren. Na jaren van inactiviteit moest ook assistentievaartuig Jaap daar weer een rol in gaan spelen. Om die wens te vervullen, zocht De Vries en Van de Wiel contact met Vessol om een refit uit te voeren.

Voor en na:


De werkzaamheden

We verwelkomden in april 2020 Jaap op onze werf in Zwartsluis. Daar stripten we het assistentieschip om de benodigde staalaanpassingen te realiseren. Ook voerden we een zandstraling en conservering uit. Aansluitend richtten we ons op de hermotorisatie, de installatie van een nieuw verwarmingssysteem en de vernieuwing van het ex- en interieur.

Voor en na:

Refit in eigen beheer

Alle werkzaamheden voerden we in eigen beheer uit. Met de flexibiliteit om ook aanvullende wensen oplossingsgericht te realiseren. Daarnaast dachten we pro-actief met de klant mee als we onvolkomenheden constateerden, waar eveneens een oplossing voor moest komen.

Voor en na:


Eind december 2020 leverden we Jaap weer als nieuw op. We kijken terug op een uitdagende opdracht en prettige samenwerking. Daarvoor willen we De Vries en Van de Wiel hartelijk danken. Met de hoop om in de toekomst wederom iets voor elkaar te betekenen.

Fotogallerij

Totaaloplossingen voor scheepvaart, industrie en visserij

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…
bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering techniek veiligheid whatsapp