Besto

Weet u dat Besto de expert is op het gebied van reddingsvesten voor de scheepvaart, marine-industrie en watersport? Deze reddingsvestenexpert heeft sinds 1920 al decennialang expertise opgebouwd op het levensreddende product.

Het productonderzoek perfectioneert zich steeds verder, zodat de reddingsvesten steeds beter uitgevoerd zijn. Niet alleen als het gaat om de levensreddende eigenschappen, maar ook met betrekking tot de ideale pasvorm voor het lichaam. Dat is uiteraard ideaal bij het uitvoeren van werkzaamheden en het dragen van een reddingsvest.

Besto

Marktleider in reddingsvesten en drijfmiddelen

Besto is gewoon dé marktleider als het gaat om de ontwikkeling en productie van reddingsvesten en drijfmiddelen. Alle producten beschikken over de goedkeuring van de gestelde normen in Europa en wereldwijde standaarden.

Het door Besto toegepaste kwaliteitssysteem is in overeenstemming met de EG-richtlijn 96/98 goedgekeurd. Deze richtlijn voorziet in een extreme inspectie en strikte evaluatie van drijfmiddelen en reddingsvesten.

Kwaliteit staat voorop

Besto maakt uitsluitend gebruik van kwaliteitsmaterialen die aan de hoogste standaarden voldoen. De garantie op de kwaliteit uit zich onder meer door de jaarlijkse test van een onafhankelijke instelling. Het gaat hierbij om het testen van de processen, kwaliteitssysteem en personeel.

De reddingsvesten van Besto zijn als uitermate veilig te bestempelen en garanderen een hoge kwaliteit. Dat is een reden waarom wij optreden als leverancier van Besto reddingsvesten.

Het belang van een goed reddingsvest tijdens werkzaamheden

Wij vinden het belangrijk u te laten weten dat het dragen van een goed reddingsvest tijdens werkzaamheden van levensbelang is. Bij werkzaamheden op of rond het water bestaat er altijd een kans om te water te raken. De overlevingskans neemt toe op het moment dat u een reddingsvest draagt. De kans op overleven is zelfs vier keer zo groot als u een reddingsvest draagt en in koud water terechtkomt.

Uiteraard is het ook belangrijk dat u tijdens de werkzaamheden een reddingsvest draagt dat comfortabel is om in te werken.

Past perfect om het lichaam

Het reddingsvest moet u natuurlijk niet in de weg zitten, maar als het ware gegoten zitten. Niet alleen reddingsvesten voldoen aan alle vereisten om op een veilige en efficiënte manier te werken. Dat is wel het geval met de reddingsvesten van Besto die perfect zijn qua kwaliteit, comfort, veiligheid en beweeglijkheid.

U weet zelf dat er met het werken op of rond het water altijd een gevaar bestaat op uitglijden. Een reddingsmiddel als een reddingsvest is dan ook van groot belang om tijdens de uitvoering van werkzaamheden te dragen.

Waar moet een goed reddingsvest aan voldoen tijdens werkzaamheden?

  • Kwaliteit
  • Comfort
  • Veiligheid
  • Beweeglijkheid

Beste keuze met professioneel advies voor reddingsvesten van Vessol

De Besto reddingsvesten voldoen in alle opzichten aan de eisen en voorwaarden om veilig en zonder belemmering te werken. Wij geven u graag professioneel advies over de mogelijkheden van Besto om tot de beste keuze te komen.

Als expert in het bieden van oplossingen voor schepen denken wij met u mee. Bijvoorbeeld door u te adviseren over welk reddingsvest geschikt is voor welke werkzaamheden. Als deskundige leverancier hebben wij verstand van belangrijke middelen voor de scheepvaart.

Oplossing voor elk vraagstuk aan boord

Naast de productexpertise staan wij ook bekend om onze professionele service en als technisch specialist. Zo hebben wij voor al uw vraagstukken aan boord een oplossing. Dus ook voor de beste keuze als het gaat om reddingsvesten. Het maakt niet uit hoeveel reddingsvesten u nodig heeft.

Kleine en grote orders

Of het nu om een enkel exemplaar gaat of om een grote order reddingsvesten van Besto. Het maken van de beste keuze uit het aanbod met reddingsvesten is voor u van groot belang. Het gaat namelijk wel om de veiligheid, kwaliteit, comfort en beweeglijkheid. Wij bespreken graag met u de werksituatie en voorkeuren. Op basis daarvan geven wij u een gericht deskundig advies voor de aanschaf van reddingsvesten.

Breed assortiment met Besto reddingsvesten

Om u een passende keuze te adviseren voor het type Besto reddingsvest is er uiteraard een groot aanbod nodig. Er staat u dan ook een breed assortiment met Besto reddingsvesten beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld vesten die over solaskeur beschikken en zijn er vesten die voor laswerk te gebruiken zijn. SOLAS staat overigens voor Safety Of Lives At Sea.

De richtlijnen voor de veiligheid op zee zijn neergelegd in een internationaal verdrag. Zo schrijft het verdrag onder meer eisen voor waaraan zeegaande schepen moeten voldoen. Bijvoorbeeld met betrekking tot de beschikking hebben over veiligheidsmiddelen.

Reddingsvesten afgestemd op aard van de werkzaamheden

De reddingsvesten voor lassen voldoen overigens aan specifieke eisen. Het is belangrijk dat een vest is afgestemd op de aard van de werkzaamheden, zoals bij lassen, slijpen en branden. Zo is er een hoes voor laswerk beschikbaar waarmee u voorkomt dat het lassen het vest beschadigt.

De diversiteit in het aanbod met vesten voor de scheepsvaart maakt het mogelijk om met verschillende situaties rekening te houden. Bijvoorbeeld dus met de aard van de werkzaamheden of eisen die aan boord gesteld zijn ten aanzien van de veiligheid.

Service voor keuring

Naast advies om tot de beste keuze te komen en de levering van reddingsvesten hebben wij een professionele service voor keuring. Zo bieden wij u een totaalconcept als het gaat om oplossingen voor vraagstukken aan boord.

Bezoek ons of neem vrijblijvend contact op

Wij zijn ook u graag van dienst. Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact met ons op. Bel naar of stuur een WhatsApp naar +31(0)85 023 95 50 . Of stel uw vraag per mail via info@vessol.eu. Overigens bent u ook van harte welkom als u ons bezoekt in Zwartsluis aan de Zomerdijk 78.

Totaaloplossingen voor scheepvaart, industrie en visserij

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…
bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering techniek veiligheid whatsapp