Installatiewerk voorwoning Inspe IV opgeleverd

Motorvrachtschip Inspe IV werd bij Scheepswerf Poppen verlengd en meteen van een voorwoning voorzien. Voor die laatste klus schakelde binnenvaartschipper Ad Munters ook Vessol in. Wij verzorgden het volledige installatiewerk in het schip uit 1925 met een lengte van 86, breedte van 9,5 en diepgang van 2,9 meter.

De CV, de radiatoren, de warmwatervoorziening, de drinkwater(filter)voorziening, de aansluiting van generatoren, het aanleggen van het leidingwerk en de plaatsing van de wasmachine. Tot grote tevredenheid van Ad realiseerde Vessol het allemaal. “Omdat ik mijn schip liet verlengen, moest de Inspe IV drie tot vier weken op de werf bij Poppen blijven. Die periode besloot ik ook maar te benutten om een voorwoning voor mijn nieuwe medewerker te realiseren in het voorschip. Een collega-binnenvaarder tipte me om Vessol in te schakelen voor het installatiewerk.”

Vakwerk leveren, afspraken nakomen

Aanvankelijk zouden we alleen de CV installeren. Maar een bezoekje aan de Inspe IV en een goed gesprek met Ad later, werden die werkzaamheden flink uitgebreid. “Ik merkte meteen dat Vessol verstand van zaken had. Ter plekke dachten ze met me mee en kwamen ze met hele praktische oplossingen. Met oog voor design. Ik had meteen een goed gevoel en besloot ze al het installatiewerk toe te vertrouwen.” Daar kreeg Ad geen moment spijt van. “In drie weken tijd leverden ze vakwerk. De kwaliteit die ze opleverden was top en alle afspraken kwamen ze moeiteloos na. Net als mijn collega bij mij, zou ik Vessol ook zeker bij anderen aanraden.”

Een eigen plek gecreëerd

Evenals het installatiewerk is inmiddels ook het timmerwerk, de afwerking en inrichting van de voorwoning voltooid. De verlengde Inspe IV zal vanaf dinsdag weer de wateren bevaren van Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Zwitserland. “We zullen eerst veel in Duitsland en België cellulose in dorpen lossen en op de terugvaart turf meenemen naar Duitsland. Zoals dat ook voor de verlenging en verbouwing gebeurde. Maar het zal anders zijn dan voorheen. Want jarenlang verbleef mijn medewerker bij mij in het achterschip. Nu heeft hij mede dankzij Vessol een eigen plek op de Inspe IV. En als je zoveel uur samen doorbrengt, is het fijn om ook een plek te hebben waar je even op jezelf kunt zijn.”


Fotogallerij

Totaaloplossingen voor scheepvaart, industrie en visserij

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…
bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering techniek veiligheid whatsapp