CV-systeem en waterdrinkinstallatie voor Etoile de Champagne

Het voormalige binnenvaartschip Etoile de Champagne doet tegenwoordig dienst als cruiseschip. Ze vaart als luxe hotspot door de Franse wijnstreken waarbij haar passagiers genieten van schitterende wijnen en heerlijke diners. In de winter van 2018/2019 werd er een hermotorisering uitgevoerd en de machinekamer verbouwd. Vessol speelde hierin een belangrijke rol en voorzag dit prestigieuze schip van een compleet nieuw CV-systeem en drinkwaterinstallatie.

Kabola CV-systeem

De belangrijkste klus voor Vessol bestond uit het vernieuwen van de CV- en drinkwatersystemen. Er zijn een Kabola CV-systeem en frequentie-gestuurde DAB-waterpompen geinstalleerd. Met daarbij behorende boilers en installatieframes. Om dat te kunnen monteren werden diverse aanpassingen in het leidingwerk uitgevoerd.

Vessol ook als onderdelenleverancier

De eigenaar van de Etoile de Champagne heeft zelf veel technische kennis en ervaring. Dat leverde een mooie samenwerking op waarbij Vessol ook garant kon staan als materialenleverancier en adviseur. De kennis en ervaring van Vessol werd hierbij door de klant zeer gewaardeerd.

Fotogallerij

Totaaloplossingen voor scheepvaart, industrie en visserij

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…
bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering techniek veiligheid whatsapp