Refit Drinkwatersysteem

HEBO MARITIEMSERVICE heeft ons benaderd omdat zij problemen hadden met hun drinkwater op HEBO Lift9 een drijvende bok met een hijscapaciteit van 800 ton.

Het probleem deed zich voor als het drinkwatersysteem langere tijd stil had gestaan met als gevolg troebel, bruin water. Na onderzoek bleek dat er in het schip nog oude stalen leidingen aanwezig waren, welke na verloop van tijd kunnen gaan roesten.

Op de eerste foto is goed te zien wat er gebeurd is. De opening van de leiding was net zo groot als het witte rondje. Het zwarte gedeelte is dus helemaal dichtgeslibd.

Vessol heeft het probleem opgelost door alle leidingen te vervangen door koperen leidingen. Koper is een materiaal met gunstige eigenschappen en zeer geschikt voor drinkwaterleidingen. Deze klus is uitgevoerd op locatie in Rotterdam.

Het resultaat is dat er op de HEBO LIFT9 weer schoon drinkwater uit de kraan komt. Vessol heeft hiermee een mooi project afgerond en weer een klant tevreden gesteld.

Fotogallerij

Totaaloplossingen voor scheepvaart, industrie en visserij

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…
bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering techniek veiligheid whatsapp