Leusink en Huisman gaat verder als Vessol

De bedrijven Leusink en Huisman uit respectievelijke Zwolle en Meppel gaan vanaf vandaag verder onder de naam Vessol, onderdeel van Bonsink Aquaservice in Zwartsluis. Dat is goed nieuws voor u, want dat betekent dat u voortaan profiteert van een nóg groter assortiment en uitgebreidere dienstverlening.

Vessol richt zich specifiek op de beroepsvaart als doelgroep. “Vanuit Aquaservice deden we al veel voor de beroepsvaart, maar met de overname van Leusink en Huisman vinden we het tijd voor een gerichtere aanpak. Met ons nieuwe bedrijfsonderdeel ‘Vessol’ (een samenvoeging van vessel en solution) gaan we opereren als groothandel in scheepsuitrusting en als leverancier van scheepsbenodigdheden en artikelen voor de visserijwereld. De doelgroepen waar we ons met Vessol op richten zijn de binnenvaart, baggerbedrijven, bergingsbedrijven, waterbouw, scheepswerven, beroepsvaart, zeevaart en maritieme dienstverleners”, verklaart Willem-Jan Bonsink, één van de eigenaren van het bedrijf. Zijn compagnon Willem voegt daar aan toe: "Onze bestaande klanten profiteren van een breder assortiment en de klanten van Leusink en Huisman profiteren van een compleet dienstenpakket inclusief montage, technische ondersteuning, storingsdienst en inbouw op locatie."

Sluiting oude winkels Leusink en Huisman

Klanten van Leusink en Huisman kunnen op dit moment al bij Vessol terecht. De vestiging van Huisman in Zwolle is inmiddels gesloten. In Meppel zal nog tot het einde van het jaar doorgedraaid worden. Zwartsluis zal vanaf dat moment hét adres in de wijde regio zijn.

Fotogallerij

Totaaloplossingen voor scheepvaart, industrie en visserij

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…
bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering techniek veiligheid whatsapp