Frederik Visser nieuwe meewerkend voorman

Frederik Visser komt per direct het team van Bonsink Vessol versterken. Hij gaat als meewerkend voorman voor ons aan de slag. Vanwege deze nieuwe uitdaging stopt Frederik met zijn eigen bedrijf Frevis Techniek. Wel blijft hij zijn huidige klanten onder de vlag van Vessol graag van dienst met zijn technische expertise op het gebied van scheepvaart.

Meerwaarde voor Vessol


De Vessol-eigenaren Willem en Willem-Jan Bonsink zijn maar wat blij dat Frederik hun team komt versterken. “Met Frederik halen we twintig jaar ervaring huis”, stelt Willem. “Dat maakt hem een enorme aanwinst voor ons. Zowel coördinerend als uitvoerend. Want om onze kwaliteit verder te optimaliseren en de processen te stroomlijnen gaat Frederik voor Vessol de werkplaats aansturen en de planning van de monteurs voeren. Maar daarnaast blijf hij ook zelf actief in de technische buitendienst.” Willem-Jan is ervan overtuigd dat Frederik zijn meerwaarde direct al kan tonen. “Hij kent onze toeleveranciers en weet als geen ander hoe hij met onze producten een technische oplossing kan bieden. Dat blijft hij in dienst van Vessol ook graag voor zijn huidige klanten doen.”

Hart gevolgd


Ook Frederik zelf is verheugd over zijn carrièremove. “Ik heb even aan het idee moeten wennen om te stoppen met mijn eigen bedrijf. Maar hoe langer ik erover nadacht, hoe meer ik de voordelen van deze stap inzag. Mijn hart ligt toch bij het creëren van technische oplossingen. En daar kan ik me nu weer volledig op richten bij een gepassioneerd en ambitieus bedrijf. Zowel coördinerend als uitvoerend.”

Voordelen voor Frevis-klanten


Dat zijn nieuwe rol bij Vessol ook zijn huidige klanten veel voordeel biedt, speelde nadrukkelijk mee in Frederiks keuze. “Als werknemer van Vessol blijf ik beschikbaar voor montage, technische ondersteuning, storingen en inbouw. Zowel vanuit een werkplaats als op locatie. Daarbij kan ik nu ook een beroep doen op de expertise van diverse collega’s. Bovendien kunnen Frevis-klanten nu profiteren van het grote assortiment aan scheepsbenodigdheden dat Vessol biedt.”

Fotogallerij

Totaaloplossingen voor scheepvaart, industrie en visserij

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…
bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering techniek veiligheid whatsapp